genan@genan.eu

NAVNEÆNDRING

Med virkning fra den 1. Maj 2020 er navnet på vores portugisiske selskab – tidligere Biosafe – Genan, S.A.

Vi har i denne forbindelse lanceret en ny, portugisisk version af vores hjemmeside.

Layoutet på al portugisisk dokumentation vil naturligvis blive ændret, så det matcher Genan-koncernens brand-udtryk; men det er de samme velkendte og hjælpsomme ansigter, som kunder og leverandører vil møde på vores portugisiske kontoradresse. Telefonnumre og bank-detaljer forbliver uændrede.

Vores portugisiske team ser frem til at yde samme fremragende service og levere samme høje produktkvalitet som altid – under navnet Genan.

Årsregnskab 2019: Genan fortsætter den positive udvikling

2019 var et godt år for Genan-koncernen, og årsregnskabet viser fremgang på alle parametre. Omsætningen er blandt andet blevet løftet med 14 procent til rekordhøje 389 millioner kroner, og årets resultat er steget til 46 millioner kroner.

LÆS MERE

RAMFIT UDVIKLER NYT PRODUKT BASERET PÅ RECYCLET GUMMIPULVER FRA GENAN

Hos Genan ønsker vi et tæt samarbejde med vore kunder, så vi sammen kan udvikle helt nye anvendelsesområder for genbrugsmateriale fra udtjente dæk. Ved brug af genbrugsgummi fra Genan har RAMfit udviklet produktet RAM, som er et alsidigt og bæredygtigt træningsredskab. RAM’en er således et glimrende eksempel på, hvordan man kan genanvende genbrugsgummi til funktionelle, slidstærke og effektive produkter – til gavn for både os mennesker og vores planet!

Læs mere om RAMfit her

STRIBOLDT & GENAN UDSTILLER PÅ HEST & RYTTER MESSEN I MCH

Striboldt & Genan udstiller i år på Hest & Rytter messen i Messecenter Herning. Find os på stand nr. L9300 i dagene fra den 5. til 8. marts 2020 og hør mere om stødabsorberende toplag af gummigranulat til ridebaner.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

RECYCLET GUMMIGRANULAT I KUNSTGRÆS – hvad er op og ned?

Det er vigtigt, at gummigranulat holdes inde på kunstgræsbanen! For naturens skyld – men også for at holde behovet for genfyld på et absolut minimum.

Heldigvis gør små tiltag en kæmpe forskel, og vi kan alle sammen gøre noget!

Hent inspiration i denne nye video.For en bæredygtig fremtid…

BESØG GENAN PÅ FSB 2019 I KÖLN

Genan udstiller i år på FSB messen i Köln. Find os på stand nr. G-042 i hal 10.2 i dagene fra den 5. til 8. november 2019.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og fremvise vore kvalitetsprodukter.

Genan med ved dette års Panamerikanske Lege

Peru skal denne sommer være vært for de Panamerikanske Lege 2019. Forberedelserne til denne store begivenhed har været i gang længe, så banerne til de forskellige discipliner kan stå klar, når legene starter ultimo juli. Hos Genan er vi stolte over at have leveret stødabsorberende gummigranulat til nogle af de baner, hvor nogle af verdens bedste atleter snart skal dyste om medaljer.

Årsregnskab 2018: Fortsat fremgang hos Genan

Genan-koncernen løftede sidste år sin omsætning til 341,2 millioner kroner. Samtidig mere end fordobledes overskuddet med et resultat på 39 millioner kroner.

LÆS MERE

Genan opkøber Biosafe

Genan Holding A/S og den portugisiske leverandør af transportløsninger og maskineri til bygge- og anlægsindustrien, NORS, S.A., har underskrevet en bindende aftale, der betyder, at Genan opkøber NORS’ datterselskab Biosafe – Indústria de Reciclagens, S.A., som driver Portugals største dækgenvindingsfabrik.

LÆS MERE

GENAN SAFE GUMMI-PILLER UDSTILLET I HOUSE OF GREEN

Danske, non-profit State of Green har nu, efter en omfattende modernisering, genåbnet deres besøgscenter i København:House of Green.Hos Genan er vi stolte over at deltage med vores nye, innovative GENAN SAFE gummi-piller i husets udstilling for cirkulær økonomi, hvor fokus er bæredygtige genvindings-løsninger for en grønne planet.

GENAN SAFE er ensartede gummi-piller fremstillet af udtjente dæk – for forbedret stødabsorbering og størst mulig sikkerhed på legepladser.

1 2