genan@genan.eu

GENAN GUMMIGRANULAT ANVENDES NU OGSÅ TIL SANDAL-SÅLER

Vulkan, en innovativ, tysk iværksætter, har gjort sin entré på det tyske marked med et helt nyt produkt: en sandal, hvor sålen er lavet af 100% recirkuleret GENAN gummigranulat fremstillet af udtjente dæk – og en tynd topsål af recirkuleret polyester som trædeflade. – Et visionært bæredygtigheds-initiativ og et innovativ anvendelsesområde, hvor dækgummiets fremragende produktegenskaber udnyttes fint.

”I Corona-tiden fremstillede jeg en sandal ud af en måtte lavet af granulat fra kasserede dæk. Jeg var imponeret over disse nedslidte dæks egenskaber. Materialet er fleksibelt, holdbart og et recirkuleret materiale. Først lavede jeg kun sandaler til venner og familie, men jeg er sidenhen begyndt at sælge sandalerne, og nu har jeg udsolgt hver måned,” forklarer stifteren af Vulkan David Bredt og fortsætter:

”Ud over nye sandal-modeller har jeg netop lanceret en t-shirt lavet af genanvendt plast. Og alt sammen til overkommelige priser, så produkter, der er gode for vores planet, også kan blive brugt.”

Besøg Vulkans hjemmesideHER

Orientering om den verserende EU-debat om brugen af gummigranulat på kunstgræsbaner

Der bliver i EU oparbejdet ca. 40 millioner udtjente dæk til anvendelse som infill i kunstgræsbaner. Som en direkte positiv konsekvens af denne bæredygtige anvendelse, spares klimaet for 280.000 tons CO2-udslip. Hvis disse kasserede dæk i stedet blev sendt til forbrænding, så ville man faktisk skulle plante ikke færre end 145 millioner træer for at neutralisere den øgede mængde CO2-udslip.

KlikHERfor at læse den mere detaljerede Genan informationsskrivelse om brugen af gummigranulat på kunstgræsbaner.

NAVNEÆNDRING

Med virkning fra den 1. Maj 2020 er navnet på vores portugisiske selskab – tidligere Biosafe – Genan, S.A.

Vi har i denne forbindelse lanceret en ny, portugisisk version af vores hjemmeside.

Layoutet på al portugisisk dokumentation vil naturligvis blive ændret, så det matcher Genan-koncernens brand-udtryk; men det er de samme velkendte og hjælpsomme ansigter, som kunder og leverandører vil møde på vores portugisiske kontoradresse. Telefonnumre og bank-detaljer forbliver uændrede.

Vores portugisiske team ser frem til at yde samme fremragende service og levere samme høje produktkvalitet som altid – under navnet Genan.

Årsregnskab 2019: Genan fortsætter den positive udvikling

2019 var et godt år for Genan-koncernen, og årsregnskabet viser fremgang på alle parametre. Omsætningen er blandt andet blevet løftet med 14 procent til rekordhøje 389 millioner kroner, og årets resultat er steget til 46 millioner kroner.

LÆS MERE

RAMFIT UDVIKLER NYT PRODUKT BASERET PÅ RECYCLET GUMMIPULVER FRA GENAN

Hos Genan ønsker vi et tæt samarbejde med vore kunder, så vi sammen kan udvikle helt nye anvendelsesområder for genbrugsmateriale fra udtjente dæk. Ved brug af genbrugsgummi fra Genan har RAMfit udviklet produktet RAM, som er et alsidigt og bæredygtigt træningsredskab. RAM’en er således et glimrende eksempel på, hvordan man kan genanvende genbrugsgummi til funktionelle, slidstærke og effektive produkter – til gavn for både os mennesker og vores planet!

Læs mere om RAMfit her

STRIBOLDT & GENAN UDSTILLER PÅ HEST & RYTTER MESSEN I MCH

Striboldt & Genan udstiller i år på Hest & Rytter messen i Messecenter Herning. Find os på stand nr. L9300 i dagene fra den 5. til 8. marts 2020 og hør mere om stødabsorberende toplag af gummigranulat til ridebaner.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

RECYCLET GUMMIGRANULAT I KUNSTGRÆS – hvad er op og ned?

Det er vigtigt, at gummigranulat holdes inde på kunstgræsbanen! For naturens skyld – men også for at holde behovet for genfyld på et absolut minimum.

Heldigvis gør små tiltag en kæmpe forskel, og vi kan alle sammen gøre noget!

Hent inspiration i denne nye video.For en bæredygtig fremtid…

BESØG GENAN PÅ FSB 2019 I KÖLN

Genan udstiller i år på FSB messen i Köln. Find os på stand nr. G-042 i hal 10.2 i dagene fra den 5. til 8. november 2019.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og fremvise vore kvalitetsprodukter.

Genan med ved dette års Panamerikanske Lege

Peru skal denne sommer være vært for de Panamerikanske Lege 2019. Forberedelserne til denne store begivenhed har været i gang længe, så banerne til de forskellige discipliner kan stå klar, når legene starter ultimo juli. Hos Genan er vi stolte over at have leveret stødabsorberende gummigranulat til nogle af de baner, hvor nogle af verdens bedste atleter snart skal dyste om medaljer.

Årsregnskab 2018: Fortsat fremgang hos Genan

Genan-koncernen løftede sidste år sin omsætning til 341,2 millioner kroner. Samtidig mere end fordobledes overskuddet med et resultat på 39 millioner kroner.

LÆS MERE

1 2