genan@genan.eu

JRS ENEFORHANDLER AF ROAD+

Det glæder os at kunne meddele, at Genan GmbH har underskrevet en eksklusivaftale med J. Rettenmaier & Söhne GmbH + Co KG, der fremstiller organiske fibre af høj kvalitet. I kraft af denne eneforhandlingsaftale vil J. Rettenmaier & Söhne GmbH + Co KG fremadrettet være Genans salgskanal for elastomer-modifikatoren ROAD+ til anlæg af

GENAN UDSTILLER PÅ NRPA’s ÅRLIGE KONFERENCE

Genan udstiller på NRPA’s (National Recreational & Park Association) årlige konference in Indianapolis, Indiana, USA, i dagene fra den 25. til 27. september 2018. Kig forbi stand nr. 410 og se vores nye, revolutionære GENAN SAFE gummipiller. – Fremragende HIC-værdier ved anlæg af faldunderlag til legepladser!

GENAN SAFE GUMMIPILLER – EN BANEBRYDENDE PRODUKTNYHED

GENAN SAFE gummipiller er et nyligt lanceret, revolutionerende produkt til faldunderlag til legepladser. Pillerne byder på imponerende produktegenskaber, lav bulkdensitet og fremragende HIC-værdier! – En innovativ og banebrydende produktnyhed!

GENAN PÅ TIRE TECHNOLOGY EXPO

Genan udstiller i 2018 på Tire Technology Expo i Hannover. Find os på stand nr. C422 i dagene fra den 20. til 22. februar 2018. Vi glæder os til at byde jer velkommen – og fremvise vore forskellige, fine gummipulverfraktioner fremstillet af udtjente dæk.  

MILJØVENLIG DÆKINDSAMLING

Det danske system for national indsamling af brugte dæk er nok det mest klima- og miljøvenlige nationale dækindsamlingssystem i verden. Systemet blev lanceret tilbage i 1995 – og var den første af sin art i verden. På daværende tidspunkt var fokus at afhjælpe miljøforurening og få gjort op med deponi