info@genan.com

ANVENDELSE AF GENAN GUMMIPULVER I INDUSTRIELLE GUMMIPRODUKTER

 

Genbrugsgummi kan anvendes i en lang række forskellige produkter. Fra skosåler til transportbånd til vibrations- og støjdæmpende produkter. Kun fantasien sætter grænser.
Opstillet nedenfor er en liste med nogle få eksempler. Kontakt os dog endelig, hvis du har en idé til en bestemt anvendelsesmulighed for genvundet dækgummi i netop jeres produktionsproces.

VÆLG GENAN GUMMIPULVER, HVIS DU ØNSKER:

– et ensartet produkt af høj kvalitet
– tilgængelighed af store volumener
– høj effektivitet som følge af et meget rent produkt
– en problemfri ordre- og leveringsproces
– en bæredygtig løsning

SKOSÅLER

Ved fremstilling af skosåler er det af stor betydning, at man arbejder med et materiale med gode compounding-egenskaber. Hvis man tilsætter sin gummiblanding mikroniseret gummipulver fra Genan, får man et bæredygtigt og miljøvenligt produkt af høj kvalitet. Til sammenligning med eksempelvis affaldsgummi fra egen produktionsproces, muliggør valget af mikroniseret pulver fremstillet af udtjente dæk desuden, at der kan tilsættes en større mængde genbrugsmateriale – og herved opnås en mere omkostningseffektiv gummi-compound.

DET ER KUN FANTASIEN, DER SÆTTER GRÆNSER…

Genan-konceptet er både inspirerende og bemærkelsesværdigt. Fra modtagelsen af de udtjente dæk til anvendelsen af vore gummiprodukter i en vifte af forskellige produkter hos kunderne, stræber vi efter at levere et innovativt og bæredygtigt produkt af høj kvalitet.

GENAN gummigranulat og -pulver har mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Lad os også inspirere dig.

TRANSPORTBÅND

Man kan ved fremstilling af transportbånd nedbringe sine kompound-omkostninger ved at substituere jomfrueligt elastomer med mikroniseret gummipulver fra Genan.
Med samme formål substitueres jomfruelige elastomerer i nogle tilfælde med mekanisk nedbrudt genbrugsgummi, markedsført under betegnelsen ”reclaim”. Anvender man mikroniseret gummipulver fra Genan, opnås dog en endnu bedre løsning i kraft af de fine egenskaber, denne type gummi besidder.

VIBRATIONS- OG STØJDÆMPNING

Det er af afgørende betydning, at produkter, der skal anvendes til vibrations- eller støjdæmpende formål, er af allerhøjeste kvalitet. For producenterne er det imidlertid også uhyre vigtigt at kunne reducere omkostningerne til produktionsprocesserne.
Vil man producere et bæredygtigt produkt af høj kvalitet, og er produktets levetid af afgørende betydning, er et ensartet kvalitetsprodukt således bydende nødvendigt, hvis jomfruelige elastomerer skal substitueres. Genan tilbyder mikroniseret gummipulver, der kan leve op til disse høje krav.