genan@genan.eu

HISTORIEN OM GENAN

GENANS VÆRDISÆT

JOB & KARRIERE

TEKNOLOGI

NYHEDER

PRESSE

KONTAKT

Historien om Genan

At arbejde for bæredygtighed og en grønnere planet er helt centralt for Genan. I slutningen af 1970’erne opstod idéen om at opføre en fabrik til genanvendelse af udtjente dæk. Automobilindustrien var i stærk vækst, og man begyndte at se nærmere på affaldsproblemet med de kasserede dæk, der kun langsomt kunne nedbrydes på lossepladser og i naturen.

Idéen tog form i løbet af 1980’erne, og i 1990 blev idé til realitet, da den første genvindingsfabrik for kasserede dæk blev idriftsat i Viborg. Nu om dage er kundernes forskelligartede behov en vigtig katalysator for den løbende udvikling hos Genan, der konstant og inden for nye anvendelsesområder søger innovative måder at udnytte nedslidte dæk på.

MØD MARTIN

Som produktionsmedarbejder hos Genan er jeg glad for at være på en arbejdsplads, hvor man selv har mulighed for at påvirke sin dagligdag, og hvor man har nogle gode, dygtige og motiverede kolleger, som man kan løfte i flok med.
Det er dejligt at være i en organisation, der er så lille, at vejen fra produktionsmedarbejder til topledelse ikke er længere, end at alle har mulighed for at blive hørt – f.eks. i forbindelse med den løbende forbedring af produktionsfaciliteter og arbejdsmiljø. Ledelsen er lydhør over for de forslag, vi kommer med i både samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, og beslutningsprocesserne er relativt korte.

quotationmark_orange_career_150x150px Martin, produktionsmedarbejder hos Genan

 

 

GENAN-KONCEPTET

Genan-konceptet er både inspirerende og bemærkelsesværdigt. Fra modtagelsen af de udtjente dæk til anvendelsen af vore gummiprodukter i en vifte af forskellige produkter hos kunderne, stræber vi efter at levere et innovativt og bæredygtigt produkt af høj kvalitet. Lad os også inspirere dig.