genan@genan.eu

 

 

ANSAT HOS GENAN

Kunne du tænke dig at vide, hvad vore medarbejdere synes om at arbejde for Genan? Mød vore passionerede medarbejdere, der arbejder for en mere bæredygtig fremtid inden for genanvendelse af dæk.

MØD MARTIN

Som produktionsmedarbejder hos Genan er jeg glad for at være på en arbejdsplads, hvor man selv har mulighed for at påvirke sin dagligdag, og hvor man har nogle gode, dygtige og motiverede kolleger, som man kan løfte i flok med.
Det er dejligt at være i en organisation, der er så lille, at vejen fra produktionsmedarbejder til topledelse ikke er længere, end at alle har mulighed for at blive hørt – f.eks. i forbindelse med den løbende forbedring af produktionsfaciliteter og arbejdsmiljø. Ledelsen er lydhør over for de forslag, vi kommer med i både samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, og beslutningsprocesserne er relativt korte.

quotationmark_orange_career_150x150px Martin, produktionsmedarbejder hos Genan, Viborg

MØD LARS

Som R&D Manager er man afhængig af engagerede kolleger samt opbakning fra en ledelse, der ikke ser begrænsninger men muligheder.
Genan ser innovation som et nøgleelement – og som dét, der skal bære Genan ind i fremtiden. Derfor er der fra ledelsens side fuld opbakning til nye idéer. Jeg er omgivet af dygtige og engagerede kolleger, som på professionel vis deltager i og støtter op omkring nye projekter. Omgangstonen er kammeratlig og til tider drillende – men med et glimt i øjet.
Som hos alle udviklere med stort U er mit skrivebord altid rodet og til tider kaotisk, men hos Genan har man lov til at være den, man er.
Personligt tror jeg ikke, at jeg kan finde en anden arbejdsplads, hvor der er så meget entusiasme og opbakning.
Dagene kan til tider være rigtig lange, men hvad gør det, når man laver det, man brænder for….

quotationmark_orange_career_150x150px Lars, R&D Manager, Viborg

MØD CARSTEN

For mig er Genan den perfekte arbejdsplads, hvor jeg kan udfolde min ambition om at være brobygger mellem videnskab/produktudvikling og det kommercielle marked. Samtidig kan jeg udvikle og vedligeholde fagligt netværk.
Genan er markedsleder og har ambitioner om at fastholde denne position gennem påvirkning og support til det politiske system samt investering i produktudvikling, hvilket giver fremdrift og positiv energi.
Jeg sætter en stor ære i at være en del af Genan, hvor jeg med fokus på bæredygtighed og miljø kan skabe kilder til fremtidens materialeressourcer sammen med mine gode og kompetente kolleger.
Som ansat i Genan, er jeg en del af en international virksomhed med aktiviteter over en stor del af verden, hvilket er med til at gøre mit arbejde interessant.

quotationmark_orange_career_150x150px Carsten, Teknisk Salgschef, Viborg

6
KONTORER VERDEN OVER

234
MEDARBEJDERE PÅ VERDENSPLAN

28
KAFFEMASKINER

26
ÅRS ERFARING I GENVINDINGSBRANCHEN

 

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Læs mere om evt. ledige stillinger. Vi håber, du finder et job, der matcher din profil.

Hvis vi ingen ledige stillinger har, eller hvis der pt. ikke er en jobprofil, der modsvarer dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Såfremt vi finder din profil interessant, vil vi registrere dig i vores jobbank i 6 måneder – og tage dig i betragtning næste gang der bliver en relevant stilling ledig, der passer til din profil.

Såvel uopfordrede ansøgninger som ansøgninger til eventuelle, opslåede stillinger sendes på mail til:
job_produktion@genan.eu – hvis du søger job i vores produktion.
job@genan.eu – hvis du søger job i en af vore andre afdelinger.

Sales Manager for the Nordic Countries
Is passionate salesmanship your middle name?
Are you familiar with the construction of
playground surfaces, and does a flexible work
life with many days of travel appeal to you?
Would you like to be a part of an international
corporation striving for a sustainable future?
Then you may be just the person we are looking for.

Our European Sales & Marketing Director is looking for a dynamic and experienced Sales Manager to cover the Nordic Countries as well as be overall responsible for our sales to the playground segment. Finding an experienced and technically well-founded person to promote our top quality rubber powders, granulates and pellets in these competitive markets is key.

Your main tasks
• Be responsible for the sales of all Genan rubber products in the Nordic Countries, covering both Denmark, Sweden, Norway, Finland and Iceland
• Take on the overall responsibility for the playground segment, supporting the entire Genan sales team,
technically as well as commercially, in connection with sales to this segment
• Prepare cost-benefit analyses for existing as well as potential customers
• Define customer needs and product USPs for maximum customer service
• Build, develop and maintain long-term customer relations to ensure future sales
• Implement Genan’s strategic plan – both segment- and region-wise
• Participate in internal Sales Meetings and Extended Management Conferences
• Act as ambassador for the Genan values: sustainability, innovation, quality and transparency
Candidates invited for an interview will receive a more detailed job description.

Your qualifications
For the position as Sales Manager for the Nordic Countries, excellent communication skills are a must. You must be service-minded and possess the ability to speak to customers in a friendly and attentive manner, identifying their needs – and submitting options, pros and cons. We expect you to speak and write English as well as either Danish, Swedish or Norwegian fluently. Residence in one of the Scandinavian countries will be an advantage.
In respect of social skills, we expect you to be positive and open-minded of nature. As not all efforts will materialise in sales, you must be persistent and take initiative. We expect you to be punctual and meticulous in all aspects of your work; and as a much travelling is to be expected, flexibility is essential.

Your opportunities
We offer a challenging position with great responsibility in a most dynamic, international company. Among colleagues, the tone is informal and based on the values of gratification, trust and initiative, which are daily in focus at Genan to ensure a harmonious working environment.

For further information about the job, feel free to contact European Sales & Marketing Director Jens Christian Henneberg on tel. +45 5118 3083.

Applications must be sent by e-mail to job@genan.eu by 24 February 2019.

We look forward to hearing from you.

Logistik- og Salgsassistent
Motiveres du af en hverdag, hvor der hele tiden
er fokus på løsningsorienteret kundeservice?
Er det din grundholdning, at problemer er til for
at blive løst? Giver det mening for dig at arbejde
i en miljørigtig virksomhed med en grøn profil?
Så er jobbet som Logistik- og Salgsassistent hos
Genan i Viborg måske lige dig.

Til vores logistik- og kundeserviceafdeling søger vi en ny kollega, som har både lysten, viljen og gåpåmodet til at løse problemer og håndtere pludseligt opståede hændelser for kunder verden over. Du skal kunne lide at have travlt – men samtidigt have et smil på læben og indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden. Du vil referere til Group CFO Christian Kirkegaard Madsen, som er overordnet ansvarlig for vores salg til England & Irland, og får snitflader til alle afdelinger hos Genan i Danmark og til vores øvrige fabrikker i Tyskland og USA.

Dine primære arbejdsopgaver
• Telefonisk kundeservice, hvor du hjælper og assisterer vores kunder, så de føler sig både mødt, forstået og hjulpet
• Fungere som logistisk problemknuser og kundens forlængede arm hos Genan
• Koordinering af leverancer med Genans eksterne logistikpartner i England
• Ordrebearbejdning – herunder klargøring til logistik samt udarbejdelse af toldpapirer, fragtbreve mv.
• Ordremodtagelse, koordinering og udsendelse af ordrebekræftelser
• Salgsopfølgning og opfølgning på tilbud
• Registrering af eventuelle reklamationer

Dine kvalifikationer
Vi ser helst, at du har erfaring fra lignende stilling og arbejdsområder, hvor dit fokus har været at løse kundernes problemer samtidigt med, at du yder en sublim kundeservice. Rent sprogligt skal du begå dig flydende på engelsk i både skrift og tale – ligesom det vil være en fordel, at du ydermere kan begå dig på tysk (eller spansk).
Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke 2 dage er ens; hvor der er ”fart over feltet”, og hvor du motiveres af uforudsete problemer, som du løser til kundernes store tilfredshed.
Som person er du udadvendt og imødekommende, har gode samarbejdsevner – og den fornødne ro og tålmodighed til at tackle uforudsete situationer. Du er energisk og tager initiativ – og trives både med nye og mere rutineprægede opgaver. Du arbejder struktureret og ansvarsbevidst og sætter en ære i altid at levere høj kvalitet.

Dine muligheder
Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en meget dynamisk og international virksomhed. Omgangstonen er uformel og præget af værdierne glæde, tillid og initiativ, som vi hver dag har fokus på at dyrke for at sikre et fleksibelt og harmonisk arbejdsmiljø.

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores nuværende Logistik- og Salgsassistent Rikke Korsdal på tlf. 87 28 30 21.

Din ansøgning bedes du sende til job@genan.eu senest den 15. marts 2019.
Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.