genan@genan.eu

 

 

ANSAT HOS GENAN

Kunne du tænke dig at vide, hvad vore medarbejdere synes om at arbejde for Genan? Mød vore passionerede medarbejdere, der arbejder for en mere bæredygtig fremtid inden for genanvendelse af dæk.

MØD MARTIN

Som produktionsmedarbejder hos Genan er jeg glad for at være på en arbejdsplads, hvor man selv har mulighed for at påvirke sin dagligdag, og hvor man har nogle gode, dygtige og motiverede kolleger, som man kan løfte i flok med.
Det er dejligt at være i en organisation, der er så lille, at vejen fra produktionsmedarbejder til topledelse ikke er længere, end at alle har mulighed for at blive hørt – f.eks. i forbindelse med den løbende forbedring af produktionsfaciliteter og arbejdsmiljø. Ledelsen er lydhør over for de forslag, vi kommer med i både samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, og beslutningsprocesserne er relativt korte.

quotationmark_orange_career_150x150px Martin, produktionsmedarbejder hos Genan, Viborg

MØD LARS

Som R&D Manager er man afhængig af engagerede kolleger samt opbakning fra en ledelse, der ikke ser begrænsninger men muligheder.
Genan ser innovation som et nøgleelement – og som dét, der skal bære Genan ind i fremtiden. Derfor er der fra ledelsens side fuld opbakning til nye idéer. Jeg er omgivet af dygtige og engagerede kolleger, som på professionel vis deltager i og støtter op omkring nye projekter. Omgangstonen er kammeratlig og til tider drillende – men med et glimt i øjet.
Som hos alle udviklere med stort U er mit skrivebord altid rodet og til tider kaotisk, men hos Genan har man lov til at være den, man er.
Personligt tror jeg ikke, at jeg kan finde en anden arbejdsplads, hvor der er så meget entusiasme og opbakning.
Dagene kan til tider være rigtig lange, men hvad gør det, når man laver det, man brænder for….

quotationmark_orange_career_150x150px Lars, R&D Manager, Viborg

MØD CARSTEN

For mig er Genan den perfekte arbejdsplads, hvor jeg kan udfolde min ambition om at være brobygger mellem videnskab/produktudvikling og det kommercielle marked. Samtidig kan jeg udvikle og vedligeholde fagligt netværk.
Genan er markedsleder og har ambitioner om at fastholde denne position gennem påvirkning og support til det politiske system samt investering i produktudvikling, hvilket giver fremdrift og positiv energi.
Jeg sætter en stor ære i at være en del af Genan, hvor jeg med fokus på bæredygtighed og miljø kan skabe kilder til fremtidens materialeressourcer sammen med mine gode og kompetente kolleger.
Som ansat i Genan, er jeg en del af en international virksomhed med aktiviteter over en stor del af verden, hvilket er med til at gøre mit arbejde interessant.

quotationmark_orange_career_150x150px Carsten, Teknisk Salgschef, Viborg

6
KONTORER VERDEN OVER

234
MEDARBEJDERE PÅ VERDENSPLAN

28
KAFFEMASKINER

26
ÅRS ERFARING I GENVINDINGSBRANCHEN

 

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Læs mere om evt. ledige stillinger. Vi håber, du finder et job, der matcher din profil.

Hvis vi ingen ledige stillinger har, eller hvis der pt. ikke er en jobprofil, der modsvarer dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Såfremt vi finder din profil interessant, vil vi registrere dig i vores jobbank i 6 måneder – og tage dig i betragtning næste gang der bliver en relevant stilling ledig, der passer til din profil.

Såvel uopfordrede ansøgninger som ansøgninger til eventuelle, opslåede stillinger sendes på mail til:
job_produktion@genan.eu – hvis du søger job i vores produktion.
job@genan.eu – hvis du søger job i en af vore andre afdelinger.

GENAN VIBORG SØGER EN ENERGISK OG POSITIV KONTORELEV

Genan er en dansk virksomhed og verdens største inden for genanvendelse af dæk. Til hovedkontoret i Viborg søger vi en elev, som brænder for en allround elevuddannelse inden for administration. Din base vil blive i økonomi- og administrationsafdelingen, men du vil under din uddannelse komme rundt i produktions-, salgs-, logistik- og marketingafdelingen og dermed få en unik mulighed for at stifte bekendtskab med mange administrative facetter af en produktionsvirksomhed.

Dine opgaver
I dit uddannelsesforløb vil det primære fokus være på følgende arbejdsopgaver:
• Telefonpasning, modtagelse af gæster, rejseplanlægning, registrering af fravær samt andre administrative opgaver.
• Daglig økonomistyring – bogføring, afstemninger, kreditor- og debitorstyring, momsopgørelse, lønafregning m.m.
• Opdatering af data og projektlister, planlægning af audits.
• Ordreekspedition og modtagelse af dæk, udarbejdelse af salgsstatistikker.
• Forefaldende arbejde og med tiden aflastning i marketing.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har gennemført HG eller HHX, eller at du har en almen gymnasial uddannelse suppleret med et HGS forløb på op til 12 uger. Sprogligt skal du være flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale, og hvis du kan begå dig på tysk, er det en fordel. Erhvervserfaring i forbindelse med din uddannelse eller dit sabbatår vil være en stor fordel.

Du har flair for tal og trives med opgaver, som kræver struktur og detaljeorientering. Du tager ansvar for dine opgaver, har fokus på kvaliteten af dine opgaver og motiveres af at opsøge ny viden.

Som person er du glad, imødekommende og omgængelig. Du evner at bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dine opgaver og omgangstonen med dine kolleger. Du er arbejdsom og ambitiøs og vil have noget ud af din uddannelse.

Dine muligheder
Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en meget dynamisk, international virksomhed, hvor der er vide rammer for din involvering på alle niveauer – baseret på evner og engagement. Omgangstonen er uformel og præget af vores værdier glæde, tillid og initiativ, som vi hver dag har fokus på at dyrke for at sikre et attraktivt og harmonisk arbejdsmiljø.

Hvis du allerede nu kan se dig selv som elev i Genan, så skynd dig at sende din ansøgning (inkl. foto) til job@genan.eu senest den 10. oktober 2018. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobindholdet, så ring til bogholder Lise Molin Johansen på tlf. 8728 3046 hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.