genan@genan.eu

Savner du viden om Genan?

Genan er verdens største recycler af udtjente dæk – med fem store genvindingsfabrikker i Europa og verdens største dæk-genvindingsfabrik beliggende i Houston, Texas, USA. Det er Genans vision, at alle nedslidte dæk i verden bør genanvendes på den miljømæssigt og økonomisk mest fordelagtige måde.

Genan er altid til rådighed for pressen

Vi står gerne til rådighed med information om vores virksomhed. Alle presse-relaterede spørgsmål bedes rettet til vores PR Koordinator, som enten vil besvare spørgsmål direkte – eller henvise til den rette talsmand inden for det pågældende fagområde. Bliv opdateret om Genan gennem vore seneste pressemeddelelser – eller download fotos fra vores billeddatabase.

LISBET V. THYBO
PR KOORDINATOR
lvt@genan.com | Tlf.: +45 8728 3026 | Mobil: +45 2046 6792

Pressemeddelelser

 

Vores seneste pressemeddelelser kan findes herunder.

PKA sælger 51% af Genan Holding til Maj Invest equity
15. OKTOBER 2021
PKA sælger 51% af Genan Holding til Maj Invest equity

Miljøvirksomheden Genan, der er verdens største genanvendelsesvirksomhed for dæk, får Maj Invest Equity som ny hovedaktionær. PKA, der har ejet 100% af aktierne i virksomheden siden 2014, og Maj Invest Equity 5 K/S er blevet enige om, at sidstnævnte overtager 51% af aktierne. PKA fortsætter som minoritetsaktionær.

LÆS MERE

Genan-koncernen konsoliderer sig i et corona-præget år
7. MAJ 2021
Genan-koncernen konsoliderer sig i et corona-præget år

Den internationale miljøkoncern Genan blev mindre påvirket af corona-krisen end forventet. Omsætningen faldt i 2020 marginalt med seks procent til 365 millioner kroner, mens resultat af primær drift faldt med to procent til 88 millioner kroner. Genan har dog generelt medvind qua et markant stigende fokus på bæredygtighed – og opruster nu inden for salg og markedsføring.

LÆS MERE

Fotos & brand-identitet

 

Klik på genvejene herunder for at downloade zip-filer med fotos og billeder.

Billeder / grafik, der downloades fra nedenstående bibliotek, kan frit anvendes til redaktionelle formål med angivelse af Genan som kilde. Billeder / grafik må ikke anvendes til kommercielle formål.
I tilfælde af spørgsmål, kontakt da Marketing Coordinator Lisbet V. Thybo på lvt@genan.com.

GENAN FABRIKKER

SENESTE NYT

ANSAT HOS GENAN

PROCES & PRODUKT

TEKNOLOGI

LOGO & BRANDING