info@genan.com

SAVNER DU VIDEN OM GENAN?

Genan er verdens største recycler af udtjente dæk – med fem store genvindingsfabrikker i Europa og verdens største dæk-genvindingsfabrik beliggende i Houston, Texas, USA. Det er Genans vision, at alle nedslidte dæk i verden bør genanvendes på den miljømæssigt og økonomisk mest fordelagtige måde.

GENAN ER ALTID TIL RÅDIGHED FOR PRESSEN

Vi står gerne til rådighed med information om vores virksomhed. Alle presse-relaterede spørgsmål bedes rettet til vores PR Koordinator, som enten vil besvare spørgsmål direkte – eller henvise til den rette talsmand inden for det pågældende fagområde. Bliv opdateret om Genan gennem vore seneste pressemeddelelser – eller download fotos fra vores billeddatabase.

LISBET V. THYBO
PR KOORDINATOR
lvt@genan.com | Tlf.: +45 8728 3026 | Mobil: +45 2046 6792

PRESSEMEDELELSER

Vores seneste pressemeddelelser kan findes herunder.

Årsregnskab 2021: Genan-koncernen sætter omsætningsrekord i udfordrende år
5. MAJ 2022
Årsregnskab 2021: Genan-koncernen sætter omsætningsrekord i udfordrende år

Den danskejede men internationale miljøkoncern Genan nåede sidste år sin hidtil højeste omsætning på 450 millioner kroner. Året har været præget af stigende materiale-, fragt- og energipriser, hvilket i Genans tilfælde vejer både positivt og negativt. Samlet set kommer koncernen styrket ud af året, der også bød på et ejerskifte med Maj Invest Equity som ny majoritetsaktionær.

LÆS MERE

PKA sælger 51% af Genan Holding til Maj Invest equity
15. OKTOBER 2021
PKA sælger 51% af Genan Holding til Maj Invest equity

Miljøvirksomheden Genan, der er verdens største genanvendelsesvirksomhed for dæk, får Maj Invest Equity som ny hovedaktionær. PKA, der har ejet 100% af aktierne i virksomheden siden 2014, og Maj Invest Equity 5 K/S er blevet enige om, at sidstnævnte overtager 51% af aktierne. PKA fortsætter som minoritetsaktionær.

LÆS MERE

FOTOS & BRAND IDENTITET

Klik på genvejene herunder for at downloade zip-filer med fotos og billeder.

Billeder / grafik, der downloades fra nedenstående bibliotek, kan frit anvendes til redaktionelle formål med angivelse af Genan som kilde. Billeder / grafik må ikke anvendes til kommercielle formål.
I tilfælde af spørgsmål, kontakt da PR Koordinator Lisbet V. Thybo på lvt@genan.com.

GENAN FABRIKKER

SENESTE NYT

ANSAT HOS GENAN

PROCES & PRODUKT

TEKNOLOGI

LOGO & BRANDING