genan@genan.eu

Savner du viden om Genan?

Genan er verdens største recycler af udtjente dæk – med fem store genvindingsfabrikker i Europa og verdens største dæk-genvindingsfabrik beliggende i Houston, Texas, USA. Det er Genans vision, at alle nedslidte dæk i verden bør genanvendes på den miljømæssigt og økonomisk mest fordelagtige måde.

Genan er altid til rådighed for pressen

Vi står gerne til rådighed med information om vores virksomhed. Alle presse-relaterede spørgsmål bedes rettet til vores PR Koordinator, som enten vil besvare spørgsmål direkte – eller henvise til den rette talsmand inden for det pågældende fagområde. Bliv opdateret om Genan gennem vore seneste pressemeddelelser – eller download fotos fra vores billeddatabase.

LISBET V. THYBO
PR KOORDINATOR
lvt@genan.com | Tlf.: +45 8728 3026 | Mobil: +45 2046 6792

Pressemeddelelser

 

Vores seneste pressemeddelelser kan findes herunder.

Genan-koncernen konsoliderer sig i et corona-præget år
7. MAJ 2021
Genan-koncernen konsoliderer sig i et corona-præget år

Den internationale miljøkoncern Genan blev mindre påvirket af corona-krisen end forventet. Omsætningen faldt i 2020 marginalt med seks procent til 365 millioner kroner, mens resultat af primær drift faldt med to procent til 88 millioner kroner. Genan har dog generelt medvind qua et markant stigende fokus på bæredygtighed – og opruster nu inden for salg og markedsføring.

LÆS MERE

Genan Holding styrker bestyrelsen med tung bæredygtighedsprofil
5. JUNI 2020
Genan Holding styrker bestyrelsen med tung bæredygtighedsprofil

Den danske miljøkoncern Genan styrker nu sin bestyrelse med en markant bæredygtighedsprofil. Ind træder Eva Jensen, chef for klima, energi og transport i Det Europæiske Miljøagentur (EEA).

LÆS MERE

Genan fortsætter den positive udvikling
24. MARTS 2020
Genan fortsætter den positive udvikling

2019 var et godt år for Genan-koncernen, og årsregnskabet viser fremgang på alle parametre. Omsætningen er blandt andet blevet løftet med 14 procent til rekordhøje 389 millioner kroner, og årets resultat er steget til 46 millioner kroner.

LÆS MERE

Fortsat fremgang hos Genan
8. APRIL 2019
Fortsat fremgang hos Genan

Genan-koncernen løftede sidste år sin omsætning til 341,2 millioner kroner. Samtidig mere end fordobledes overskuddet med et resultat på 39 millioner kroner.

LÆS MERE

Genan opkøber Biosafe
2. APRIL 2019
Genan opkøber Biosafe

Genan Holding A/S og den portugisiske leverandør af transportløsninger og maskineri til bygge- og anlægsindustrien, NORS, S.A., har underskrevet en bindende aftale, der betyder, at Genan opkøber NORS’ datterselskab Biosafe – Indústria de Reciclagens, S.A., som driver Portugals største dækgenvindingsfabrik. Overtagelsen forventes at finde sted ultimo april 2019, hvorefter Genan på verdensplan vil råde over i alt seks genvindingsfabrikker.

LÆS MERE

Fotos & brand-identitet

 

Klik på genvejene herunder for at downloade zip-filer med fotos og billeder.

Billeder / grafik, der downloades fra nedenstående bibliotek, kan frit anvendes til redaktionelle formål med angivelse af Genan som kilde. Billeder / grafik må ikke anvendes til kommercielle formål.
I tilfælde af spørgsmål, kontakt da Marketing Coordinator Lisbet V. Thybo på lvt@genan.com.

GENAN FABRIKKER

SENESTE NYT

ANSAT HOS GENAN

PROCES & PRODUKT

TEKNOLOGI

LOGO & BRANDING