info@genan.com

SAVNER DU VIDEN OM GENAN?

Genan er verdens største recycler af udtjente dæk – med fem store genvindingsfabrikker i Europa og verdens største dæk-genvindingsfabrik beliggende i Houston, Texas, USA. Det er Genans vision, at alle nedslidte dæk i verden bør genanvendes på den miljømæssigt og økonomisk mest fordelagtige måde.

GENAN ER ALTID TIL RÅDIGHED FOR PRESSEN

Vi står gerne til rådighed med information om vores virksomhed. Alle presse-relaterede spørgsmål bedes rettet til vores PR Koordinator, som enten vil besvare spørgsmål direkte – eller henvise til den rette talsmand inden for det pågældende fagområde. Bliv opdateret om Genan gennem vore seneste pressemeddelelser – eller download fotos fra vores billeddatabase.

LISBET V. THYBO
PR KOORDINATOR
lvt@genan.com | Tlf.: +45 8728 3026 | Mobil: +45 2046 6792

PRESSEMEDELELSER

Vores seneste pressemeddelelser kan findes herunder.

Genan koncernen – Årsregnskab 2022: Rekordhøj omsætning – men høje energipriser stækker indtjeningen
25. APRIL 2023
Genan koncernen – Årsregnskab 2022: Rekordhøj omsætning – men høje energipriser stækker indtjeningen

Verdens største genanvender af dæk, den danske miljøkoncern Genan, nåede sidste år en rekordomsætning på 470,4 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 4,6% sammenlignet med året før. Indtjeningen faldt dog fra 25,8 mio. kr. i 2021 til 11,2 mio. kr. i 2022. Det skyldes særligt de høje priser på energi og fragt.

LÆS MERE

Årsregnskab 2021: Genan-koncernen sætter omsætningsrekord i udfordrende år
5. MAJ 2022
Årsregnskab 2021: Genan-koncernen sætter omsætningsrekord i udfordrende år

Den danskejede men internationale miljøkoncern Genan nåede sidste år sin hidtil højeste omsætning på 450 millioner kroner. Året har været præget af stigende materiale-, fragt- og energipriser, hvilket i Genans tilfælde vejer både positivt og negativt. Samlet set kommer koncernen styrket ud af året, der også bød på et ejerskifte med Maj Invest Equity som ny majoritetsaktionær.

LÆS MERE

FOTOS & BRAND IDENTITET

Klik på genvejene herunder for at downloade zip-filer med fotos og billeder.

Billeder / grafik, der downloades fra nedenstående bibliotek, kan frit anvendes til redaktionelle formål med angivelse af Genan som kilde. Billeder / grafik må ikke anvendes til kommercielle formål.
I tilfælde af spørgsmål, kontakt da PR Koordinator Lisbet V. Thybo på lvt@genan.com.

GENAN FABRIKKER

SENESTE NYT

ANSAT HOS GENAN

PROCES & PRODUKT

TEKNOLOGI

LOGO & BRANDING