info@genan.com

KERNEVÆRDI

Hos Genan er bæredygtighed kernen i alt. Bæredygtighed er i blodet på både virksomheden og dens medarbejdere. For os betyder det, at vi arbejder for en grønnere planet ved at yde vort bedste i alle processer; – fra modtagelsen af de udtjente dæk til fremstillingen af produkter med høj renhedsgrad og af høj kvalitet.

VIRKSOMHEDS-VÆRDIER

Genans virksomhedsværdier er transparens, kvalitet og innovation. Disse værdier understøtter alle hjørner af vores forretning og forretningsprocesser. Ved at være transparente inviterer vi vore interessenter indenfor. Ved altid at stile efter højst mulig kvalitet i vores arbejde, viser vi vore interessenter, at det er et klogt valg at samarbejde med os. Ved løbende at innovere bestræber vi os på at fastholde vores status som den ultimative udviklingspartner.

GENAN LOVER…

VORT LØFTE 1
PROFESSIONEL & INSPIRERENDE 2
PASSIONERET & DYNAMISK 3
ENGAGERET & PÅLIDELIG 4

 

VORT LØFTE

Bæredygtighed er vores kerneværdi, og vi lover at arbejde for en bæredygtig fremtid i alle de valg, vi tager.
Vi vil være transparente i alt, hvad vi foretager os.  |  Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten.  |  Vi vil altid blive ved med at innovere.

 

PROFESSIONEL & INSPIRERENDE

En vigtig hjørnesten i Genas brandløfte er, at vi forpligter os til kvalitet og professionalisme. Vi inspirerer vore partnere, og sammen udvikler vi innovative løsninger.
– Vi tager skridtet videre.

 

PASSIONERET & DYNAMISK

Vort engagement for en bæredygtig verden kræver et dynamisk og dedikeret team, hvilket er kernen i vores organisation.
– Passionerede medarbejdere.

 

ENGAGERET & PÅLIDELIG

Vi tror på, at loyalitet vindes gennem transparens og pålidelighed. Vi forpligter os til at levere et ensartet og bæredygtigt produkt, og vi udfordrer traditionel tankegang gennem innovation.
– Med øje for fremtiden.