info@genan.com

Genan udvider teamet allerede for anden gang i år og byder Michael Christensen velkommen som ny Application Development Manager fra den 1. februar 2023.

“Som Application Development Manager hos Genan vil Michael Christensen påtage sig rollen som bindeled mellem vores salgs-, innovations- og marketingteam – og han vil arbejde tæt sammen med både vores produktions- og kvalitetsafdeling. Denne funktion kræver både erfaring og produktkendskab, og Michaels mange år i branchen gør ham til den ideelle kandidat til denne opgave. Med mange innovative projekter i støbeskeen vil hans indgående forståelse af både forretning og produkter være afgørende for den fremtidige udvikling af disse aktiviteter,” siger Group CCO Thomas Ballegaard.

Michael Christensen er bosat i Danmark og vil primært arbejde fra sit kontor på fabrikken i Viborg. Med mere end 40 års erfaring inden for dæk- og gummigenanvendelse bringer Michael Christensen stor knowhow og ekspertise med sig til at støtte de mange teams i Genan-organisationen.

“Jeg er både stolt og glad for at få muligheden for at blive en del af teamet hos Genan. Jeg har fulgt Genan siden starten af 90’erne og ved, hvad Genan står for. Da genbrug og bæredygtighed som en del af den grønne dagsorden er en passion for mig, passer jobfunktionen som Application Development Manager hos Genan perfekt”, siger Michael Christensen med stor begejstring.

Michael Christensen har brugt de sidste 25 år af sin karriere i gummibranchen med fokus på genanvendelse af – og produktion af gummigranulat fra – udtjente dæk i hele Europa.  Gennem dette arbejde har han opbygget et stærkt netværk i forskellige industrier. Et netværk med vigtig viden og indsigt, når det drejer sig om at udvikle nye anvendelser for recirkuleret gummi.

“Mit onboarding-program har været fantastisk, og jeg ser frem til at arbejde med både kolleger og kunder inden for innovation og applikationsudvikling. Jeg håber, at jeg med succes kan støtte hele Genan-teamet på tværs af alle fabrikker og bidrage med min knowhow, mine netværkskontakter og min erfaring,” afrunder Michael Christensen.

Related Posts