info@genan.com

Som en del af Genans strategiske og løbende systematiske tilgang til kvalitets-, miljø-, sundheds- og sikkerheds- samt energistyring følger vi kravene i følgende fire internationale standarder: ISO 9001 (kvalitetsstyring), ISO 14001 (miljøstyring), ISO 45001 (arbejdsmiljøstyring) og ISO 50001 (energistyring).

Takket være operationel ekspertise og vidensdeling på tværs af fabrikkerne samt den dedikerede indsats fra Genans medarbejdere på alle lokationer er det lykkedes os at opnå disse globalt gyldige certificeringer for vores seks dækgenvindingsfabrikker. I december 2021 blev alle seks anlæg auditeret af certificeringsvirksomheden GUTcert, og vi kan nu stolt præsentere resultatet: fire separate ISO-certificeringer, der hver især dækker alle seks Genan-anlæg.

Disse fire ISO-certifikater illustrerer de strenge standarder, som vi pålægger os selv med hensyn til kvalitet, sikkerhed på arbejdspladsen, miljøansvar og strukturering af vores energistyring med henblik på energieffektiv drift på alle Genan-fabrikker – i arbejdet for en bæredygtig fremtid.

Find certifikaterne her.

Related Posts