info@genan.com

Genan har udvidet salgsteamet med ansættelsen af Key Account Manager Eduard Vogt fra 1. januar 2023.

“Vi har ledt efter en Key Account Manager for Tyskland, Østrig og Schweiz i et stykke tid, og det har været ventetiden værd. Det var meget vigtigt for os at finde den rigtige person til at håndtere vores kunder – og det er lykkedes. Med indsigtsrig erfaring og et nysgerrigt sind er Eduard Vogt det perfekte match til vores team – og til vores kunder.” siger Thomas Ballegaard, Group CCO.

Eduard Vogt har bopæl i Tyskland og flere års erfaring i bilindustrien. Nu har han startet et nyt kapitel i sin karriere, opsat på at pleje både eksisterende såvel som nye kunderelationer med fokus på deres behov og interesser.

”Jeg er virkelig glad for at være blevet en del af Genan-familien. Siden jeg har en stor passion for at opbygge tætte kunderelationer, er det et stort privilegie for mig at kunne stå til rådighed for Genans kunder i Centraleuropa.” siger Eduard Vogt og fortsætter:

“Med mere end seks års erfaring fra bilindustrien, der har givet både viden og værdifulde netværksforbindelser med i rygsækken, håber jeg, jeg kan skabe værdi og nye forretningsmuligheder for Genan.”

Og eftersom gode relationer fører til gode løsninger, var det et afgørende parameter for den nye Key Account Manager at slutte sig til en virksomhed med en grøn dagsorden, da det næste kapitel i karrieren skulle skrives.

“Det er spændende at se, at bæredygtighed hos Genan ikke bare er et buzzword, men virkelig er kernen i vores forretningsmodel og kan findes i alt, hvad vi gør. Vi vil gøre en forskel i verden – et dæk ad gangen”, slutter Eduard Vogt med et smil.

Related Posts