genan@genan.eu

Savner du viden om Genan?

Genan er verdens største recycler af udtjente dæk – med fire store genvindingsfabrikker i Europa og verdens største dæk-genvindingsfabrik beliggende i Houston, Texas, USA. Det er Genans vision, at alle nedslidte dæk i verden bør genanvendes på den miljømæssigt og økonomisk mest fordelagtige måde.

Genan er altid til rådighed for pressen

Vi står gerne til rådighed med information om vores virksomhed. Alle presse-relaterede spørgsmål bedes rettet til vores PR Koordinator, som enten vil besvare spørgsmål direkte – eller henvise til den rette talsmand inden for det pågældende fagområde. Bliv opdateret om Genan gennem vore seneste pressemeddelelser – eller download fotos fra vores billeddatabase.

LISBET V. THYBO
PR KOORDINATOR
lvt@genan.eu | Tlf.: +45 8728 3026 | Mobil: +45 2046 6792

Pressemeddelelser

 

Såvel seneste som tidligere pressemeddelelser kan findes herunder. Relevante pressemeddelelser kan downloades for yderligere information om Genan.

Årsregnskab 2016: Nu kan Genan for alvor kigge fremad
23. MAJ 2017
Årsregnskab 2016: Nu kan Genan for alvor kigge fremad

Genan Holding A/S har i dag offentliggjort sit regnskab for 2016, og der er markant fremgang på både omsætning og indtjening. Koncernen kan med sit nye, solide økonomiske grundlag for alvor kigge fremad efter flere års turnaround.

LÆS MERE

Fotos & brand-identitet

 

Klik på genvejene herunder for at downloade zip-filer med fotos og billeder.

GENAN FABRIKKER

SENESTE NYT

ANSAT HOS GENAN

PROCES & PRODUKT

TEKNOLOGI

LOGO & BRANDING