genan@genan.eu

 

 

ANSAT HOS GENAN

Kunne du tænke dig at vide, hvad vore medarbejdere synes om at arbejde for Genan? Mød vore passionerede medarbejdere, der arbejder for en mere bæredygtig fremtid inden for genanvendelse af dæk.

MØD MARTIN

Som produktionsmedarbejder og tillidsmand hos Genan er jeg glad for at være på en arbejdsplads, hvor man selv har mulighed for at påvirke sin dagligdag, og hvor man har nogle gode, dygtige og motiverede kolleger, som man kan løfte i flok med.
Det er dejligt at være i en organisation, der er så lille, at vejen fra produktionsmedarbejder til topledelse ikke er længere, end at alle har mulighed for at blive hørt – f.eks. i forbindelse med den løbende forbedring af produktionsfaciliteter og arbejdsmiljø. Ledelsen er lydhør over for de forslag, vi kommer med i både samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, og beslutningsprocesserne er relativt korte.

quotationmark_orange_career_150x150px Martin, produktionsmedarbejder og fællestillidsmand hos Genan, Viborg

MØD MAIBRITT

Arbejdsmiljøet hos Genan er enestående, fordi mine kolleger er engagerede, entusiastiske og har fantastisk holdånd. Vi taler åbent og ærligt med hinanden, og vi løser opgaverne i en god ånd og med masser af humor.
At arbejde med genanvendelse af brugte dæk giver mig en følelse af at være med til at gøre noget godt for miljøet.
Kvalitet og sikkerhed på arbejdspladsen er nøgleord hos Genan, og begge dele er dybt forankrede i den måde, vi arbejder på. Jeg er virkelig stolt af at arbejde hos Genan.

quotationmark_orange_career_150x150px Maibritt, EHS & Kvalitetschef, Viborg

MØD CARSTEN

For mig er Genan den perfekte arbejdsplads, hvor jeg kan udfolde min ambition om at være brobygger mellem videnskab/produktudvikling og det kommercielle marked. Samtidig kan jeg udvikle og vedligeholde fagligt netværk.
Genan er markedsleder og har ambitioner om at fastholde denne position gennem påvirkning og support til det politiske system samt investering i produktudvikling, hvilket giver fremdrift og positiv energi.
Jeg sætter en stor ære i at være en del af Genan, hvor jeg med fokus på bæredygtighed og miljø kan skabe kilder til fremtidens materialeressourcer sammen med mine gode og kompetente kolleger.
Som ansat i Genan, er jeg en del af en international virksomhed med aktiviteter over en stor del af verden, hvilket er med til at gøre mit arbejde interessant.

quotationmark_orange_career_150x150px Carsten, Teknisk Salgschef, Viborg

6
KONTORER VERDEN OVER

234
MEDARBEJDERE PÅ VERDENSPLAN

28
KAFFEMASKINER

26
ÅRS ERFARING I GENVINDINGSBRANCHEN

 

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Læs mere om evt. ledige stillinger. Vi håber, du finder et job, der matcher din profil.

Hvis vi ingen ledige stillinger har, eller hvis der pt. ikke er en jobprofil, der modsvarer dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Såfremt vi finder din profil interessant, vil vi registrere dig i vores jobbank i 6 måneder – og tage dig i betragtning næste gang der bliver en relevant stilling ledig, der passer til din profil.

GENAN VIBORG HAR I ØJEBLIKKET INGEN LEDIGE STILLINGER

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.